Grizzly Snowgrip

Placering: Oelsnitz-Tyskland


Firmaet Grizzly Snow Grip er en virksomhed under K-Metall med hovedsæde i 09606 Oelsnitz/Vogl. i Tyskland. Vi fremstiller selv Grizzly Snow Grip - snekædesystemet til store erhvervskøretøjer, specielt velegnet til brandvæsner, civilforsvaret og andre beredskabskøretøjer.

Vores patenterede Grizzly Snow Grip - snekædesystemet, har opnået stor anerkendelse hos brugerne og har udviklet sig til at være det foretrukne snekædesystem blandt vores kunder. Den enkle og meget hurtige montering af kæderne hører til blandt de største fordele ved Grizzly Snow Grip og er netop derfor meget populær hos de krævende erhvervschauffører i de forskellige brancher.

Vi har hen over årene fortløbende videreudviklet og forfinet produktet, så systemet til enhver tid opfylder de høje forventninger vores brugere har, samt modsvarer de strengeste kvalitetskrav.

Grizzly Snow Grip er ganske enkelt et af de hurtigst og lettest monterede igangsætnings- og regulære snekæder på markedet. Kædernes opfylder de til enhver tid gældende bestemmelser for brug af kæder i henhold til f. eks. Tysk lovgivning (TÜV certificeret).

 Link til Grizzly

 ReifenPolarkaede